Pot folosi negativele pentru propriul meu album?

Negativele sunt gratuite si pot fi folosite pentru propriul album, cat si pentru multe alte single-uri sau colaborari cu diversi artisti. Insa, atentie, nu aveti nici un drept de a va vinde piesele folosind negativele noastre fara a le cumpara si de a profita de pe urma lor!

In caz contrar veti fi pedepsiti conform legii.

Ce trebuie sa fac ca negativul sa se auda mult mai bine, sa il pot utiliza dupa bunul plac si sa fie numai al meu?

Pentru a se auzi mult mai bine sau pentru a-l modifica in functie de preferinte si pentru a fi singura persoana care sa profite de pe urma negativului respectiv, va trebui sa il cumparati. Iar in momentul cumpararii lui, se va scoate permanent de pe site, cat si de pe celelalte servere pe care este gazduit.

De unde stiu ca negativul pe care l-am cumparat, nu il mai are nimeni?

Acest lucru nu il putem garanta, deoarece negativele in mare parte sunt puse gratuit pe site pana la momentul cumpararii lor. Insa, diferenta o face calitatea sunetului, eliminarea tag-ului de pe melodie si posibilitatea de a vi-l inregistra la UCMR-ADA sau după preferințe CREDIDAM.

Cand cumpar negativul primesc si drepturi de autor?

Drepturile de autor se fac separat, inregistrandu-va singuri propriul negativ. Noi decat producem negativele si va dam posibilitatea de a vi le personaliza si de a le baga in propriile proiecte muzicale cu garantia ca veti putea profita de pe urma lor si ca negativul va fi numai al vostru.

De ce negativele au anumite denumiri?

Negativele au nume fictive , pentru a putea fi identificate mult mai usor, atat pe site cat si pe motoarele de cautare!

Ce pot face ca negativul sa fie numai al meu fara sa il platesc?

Din fericire va putem oferi si aceasta facilitate, insa aici depinde foarte mult de prestatia dumneavoastra, de ceea ce sunteti dispus sa faceti cu el si lunga cariera muzicala pe care o aveti in spate.

Pot modifica negativul in functie de preferinte?

Da, doar daca negativul il cumparati.

Ce inseamna negative speciale?

Negativele speciale se afla in baza noastra de date sau se pot face la comanda in functie de preferinte si nu sunt expuse pe site!

Am cumparat negativul, dar nu am primit nici un mail cu link-ul de descarcare. Ce ar trebui sa fac?

Va rugam sa verificati si folder-ul SPAM al mail-ului dumneavoastra de PayPal cu care ati comandat. In caz ca aceasta problema persista si nici in 24 de ore nu ati primit nici un mesaj, va rugam sa ne contactati!

Cum imi pot vinde propriul negativ pe acest site?

Foarte simplu. In meniu aveti un „buton” intitulat „Trimite negativ” si odata ce ati apasat pe el va aparea un formular in care va trebui sa completati datele cerute!

Daca mai aveti intrebari in afara de cele afisate mai sus, lasati-ne un comentariu si in cel mai scurt timp va vom raspunde!