1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului negative.tboys.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul negative.tboys.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Negative.tboys.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Negative.tboys.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa isi vanda cat si cumpara instrumentale de pe care sa poata profita fara prea multa munca depusa. Negative.tboys.ro este un site ce ajuta producatorii sa isi vanda muzica cat si artistii ce vor sa isi formeze o cariera muzicala.
Pentru ca negative.tboys.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

-NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
-NU VETI VINDE INSTRUMENTALE PE ACEST WEBSITE CARE NU VA APARTIN.
-SUNTETI DE ACORD CA SE VA PERCEPE UN COMISION DE 20% DIN PRETUL NEGATIVULUI PE CARE REUSITI SA IL VINDETI!
-NEGATIVUL VA FI TRIMIS IN VARIANTA SA FINALA SI NICIDECUM UN DEMO DE CATEVA SECUNDE! IN CAZUL IN CARE NU AVETI INCREDERE IN NOI SI AVETI SUSPICIUNI CUM CA ACEST SITE SE FOLOSESTE DE UTILIZATORII NOSTRI, PUR SI SIMPLU NU O FACETI! (ATENTIE, NU NE ASUMAM RASPUNDEREA IN CAZUL IN CARE EXISTA UN POTENTIAL CUMPARATOR AL NEGATIVULUI TRIMIS DE CATRE UN UTILIZATOR AL SITE-ULUI,  CHIAR DACA ACESTA L-A CUMPARAT SI DORESTE MODIFICARI, BA CHIAR MAI MULT, PROIECTUL NEGATIVULUI)
-VETI ADUCE LA CUNOSTINTA FAPTUL CA NEGATIVUL PE CARE DORITI SA IL VINDETI VA CONTINE TAG-UL (TBOYS PRODUCTION) AUTOMAT LA PUBLICAREA ACESTUIA PE SITE.
-PENTRU A PUTEA INTRA IN POSESIA BANILOR NEGATIVELOR VANDUTE ESTE OBLIGATORIU SA AVETI CONT PE PAYPAL. IN CAZ CA NU AVETI VA PUTETI CREA AICI www.paypal.com
-BANII SE TRIMIT IN MAXIM 7 ZILE LUCRATOARE DE LA VANZAREA NEGATIVULUI.
-VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

4. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; negative.tboys.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

5. Nerespectand conditiile site-ului riscati sa numai aveti acces pe site si nu veti fi bagat in seama de catre nici un operator negative.tboys.ro